Uncategorized

Ledig fredag

Idag hade jag tagit kompledigt. Mycket bra initiativ. Solen har skinit, vi har sovit ut och jag är på gott humör!

Det är så härligt att vara ledig en extra dag. Man hinner göra massor med saker. Idag har vi varit och tittat på Mikaels nyinköpta MC, busat med Majsan, tagit en promenad i solen och fikat. Jag har också varit inne i stan och köpt en galet snygg, knälång, snäv svart kjol. Proper nog för kontoret, sexig nog för en natt på stan. En vit skjorta fick också följa med hem. Imorgon blir det en tur till Allum. Insåg just att min nya kjol inte gör sig väl tillsammans med mina höga stövlar. Den behöver ett par låga skor för att komma till sin rätt.

One comment

  1. Hahhaha nej då gumman det går helt fint på bra ställen är de så proffsiga att det går så fort att du nästan inte hinner tänka, känns mest typ hmm vid öppningen uppe herregud vilket språk hihi!! går riktigt fort med, tror du kommer bli väldigt nöjd om du provar. de gångerna jag liksom har vart tvungen å raka pga dålig tid elr nåt så har jag kommit ihåg varför den lilla smärtan är värt det!! go for it =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *