Andra graviditeten Oliver

Längtar!

Just nu längtar jag verkligen efter nästa vecka. När Oliver blir en månad kan jag äntligen börja bära lite tyngre igen! Läkningstiden är 4-6 veckor, men jag tror att det blir bra. Jag behöver ju inte ta ut mig hur mycket som helst i början. Träna får jag inte göra förrän jag fått klartecken från sjukgymnasten.

Nästa vecka ska vi även ha in bilen på reparation. Det ska bli skönt att få fixat alla konstiga fel, som grundar sig i något elektriskt i a-stolpen. Eller vad sägs om att Olivers dörr inte går att öppna, att bilen tror att det är -20 ena dagen, och 15 grader andra dagen när det egentligen är 20 grader, samt att indikatorn för att en person sitter obältad börjar tjuta ibland, trots att ingen sitter på just den platsen.

Vi har även börjat prata lite om Olivers framtida dop. Ett datum och en kyrka ska beslutas om. En del av mig vill döpa honom i Lerums kyrka, eftersom Isac är döpt där och vi vigdes där. En annan del kan tänka mig en väldigt vacker kyrka i en annan del av kommunen. Vi får se vad det blir av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *