Uncategorized

Längtan efter Lignano

Jag lär ju inte vara den enda som längtar efter sommaren? Jag längtar extra mycket efter den resa till Lignano som jag hoppas ska bli av. Jag längtar efter god mat, sol och bad, smakrika frukter, glass och bignole! Det sistnämnda är en söt liten bakelse som finns i olika utföranden.

Mycket av det som är gott i att vara i Italien innefattar mat och dryck. Jag släppte själv alla mina hämningar när jag var där nere och gick loss på sötsakerna i mataffären. Nutella på brödet på morgonen, chokladkakor lite när som helst, och ibland glass både en och två gånger per dag. Mikael älskar den italienska sorbeten framförallt, och när han står och väljer bland sorterna kan man ju inte själv stå emot!

Andra dagen. Syns ganska tydligt vem som har italienskt blod i ådrorna, va?!

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge