Uncategorized

Längtan

Jag har ju börjat läsa Manga. Det är inte så lätt som man kan tro! I normala fall så läser man ju en bok från vänster till höger (i Sverige bland annat). Det gör man inte när man läser Manga, utan då är det tvärtom! Kräver sin lilla hjärngymnastik ska ni veta! Läste ut halva boken innan jag somnade igår… Men jag kom fram till att jag nog gillar Anime bättre (har sett några avsnitt av den serie som också finns i bokform). Det speglar karaktärerna mycket bättre när det kommer till deras känsloliv.

Imorse damp min GP ner i vanlig ordning, och med den följde den för måndagar obligatoriska bostadsbilagan. Jag är oerhört sugen på att köpa bostadsrätt/radhus/villa. Vet inte om det är normalt att vara sugen på att köpa hus när man är 23, men jag är ju inte normal! Känner längtan efter att rota mig. Det har jag gjort enda sedan Andreas dog. Tror att jag längtar efter stabilitet eftersom så mycket annat varit kaotiskt och ostabilt sen han försvann.

Idag jobbar Mikael sent. Men jag vill att han ska vara här nu! Jag längtar.

2 Comments

  1. Inte(!) onormalt att vilja köpa hus. Jag är också sugen. Tycker jag hör från alla hörn och kanter nuförtiden om folk, i vår ålder, som ska/vill köpa villa och familjelivet. Bara att sätta sprett på pengarna! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *