Uncategorized

Längta?

Det är bara att erkänna. Jag längtar. Efter en hel massa saker. Det har liksom alltid legat i min natur att längta.

Just nu längtar jag mest efter resan till Italien. Två härliga veckor i underbar värme. Imorse vandrade tankarna iväg till vilka kläder man borde ha med sig. Är man sjuk om man börjar planera sådant fem månader i förväg? (Nej, ni behöver inte besvara den frågan, jag vet redan svaret.)
Apropå sjuk, så är det precis vad jag har varit i två dagar. I torsdags gick jag hem från jobbet. Feber, ledvärk och bihålor som ömmade. Efter att ha sovit i fyra timmar mitt på dagen i torsdags mådde jag lite bättre. Valde ändå att stanna hemma igår också. Kände att jag behövde det. Jag kan dock inte påstå att jag gillar att ligga hemma. Jag brottas med en ständig ångest. En ångest över att förlora pengar, att vara vek. Av den anledningen hade jag endast en sjukdag år 2007. En.
En bra sak med att vara sjuk är i alla fall att man kan slappa med gott samvete, och att man blir behandlad som en prinsessa. Igår åkte Mikael iväg en sväng. När han kom tillbaka hade han med sig coca cola, godis och halstabletter. Han köpte dessutom pizza till oss, och gjorde chokladpudding, för att jag skulle få något gott. Jag släpper aldrig den här mannen!

One comment

  1. Hoppas du mår bättre nu och kan njuta av en underbar helg. Själv är jag ledig och ska bara slappa och göra roliga saker =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *