Uncategorized

Lagereffekter och lagerblandningar

Den färskaste uppgiften i kursen som handlar om Grafisk design går ut på att arbeta med lagereffekter och lagerblandningar. Himla kul. Men, jag har återupptäckt en sida hos mig som inte är bra, nämligen min prestationsångest. Den är här och spökar just nu, kanske inte så konstigt med tanke på att jag har tusen och åter tusen inlämningsuppgifter framför mig. Jag är så mycket ”duktig flicka” att det är dåligt för min hälsa ibland.

Att studera är roligt, men också väldigt krävande. Att arbeta med det jag gör nu är enformigt, men när jag går hem för dagen är jag klar. Pest eller kolera? Jag har för övrigt, när vi nu ändå berör just den här kursen, klarat samtliga moment än så länge! Jag har fått en enda komplettering totalt sett i alla mina kurser, och den berodde på att jag skrivit en offertförfrågan i löpande text istället för i punktform. Det kan jag väl leva med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *