Foto och Grafisk design

Kvällspromenad med kameran som sällskap

Jag tog mig ut på en liten runda för att få lite frisk luft och avkoppling. Kameran fick följa med. Underbart väder och fullt med folk ute som njöt av sommaren. En kille fiskade, ett gäng satt nere vid sjön och hade picknick, barnen spelade strandtennis. Flera människor var ute med sina hundar. Själv tog jag foton på såväl blommor som solen som glittrade i sjön.

Första gången jag vågar mig på en sådan här motljusbild. Monterade på ett gråfilter på mitt objektiv för att försöka få det resultat jag var ute efter.

Älskar den här rosa nyansen.

En stor härlig blomma som riktigt bad om att få bli dokumenterad.

Hej, här är jag!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge