Isac Oliver

Kulturkalaset i Göteborg

Idag är det studiedag för småkillarna, och jag har därför tagit ut en föräldraledig dag. Strax före tio mötte vi upp mormor och morfar inne i stan.  Vi hade stämt träff för att kika på matmarknaden på Gustaf Adolfs torg, samt äta lunch. Härlig dag, bortsett från att Isac och Oliver varit i luven på varandra ett antal gånger, tröttsamt! Massa härlig mat fanns det att kika på. Även blommor. Jag köpte två påsar med blomsterlökar från Holland som ska sättas i september. En med krokus och en med tulpaner. Har perfekta rabatten för det, då jag rensade en på semestern. Morfar köpte en påse med olika sorters salamikorvar till oss också. Barnen fick varsin bägare med glass som jag köpte i ett italienskt stånd. Frågade om jag skulle beställa på engelska eller italienska, och tyvärr fick jag engelska som svar. Hade gärna briljerat lite genom att beställa på italienska 🙂

När vi kom hem lade vi en filt på gräset på baksidan, och fikade lite. Vädret är underbart idag. Jag har även rensat i ytterligare en rabatt, en trist buskliknande sak fick stryka på fötterna. Kommer inte sakna den 🙂

 

wp-1471438646246.jpg

Vi såg mat från många olika länder, och allt såg fantastiskt gott ut. Bakverk, godis, maträtter, kallskuret och korvar, mums.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge