Uncategorized

Köpenhamn – a true foodstory


Mat. Mat och dryck. Det är vad vi mestadels njutit av i Köpenhamn. Den enda som shoppade något var jag, en söt liten penningapung för 40 kr. Det är inte vad jag kallar shopping direkt! Jag kommer att berätta om höjdpunkterna från vår resa. Vill du läsa mer detaljerat om våra galna dagar (det är klart du vill!), klicka här och här!

Brunchen på Stellas. Brunchen på Stellas var så god att vi åt den två dagar i rad. Billig var den också. Jag rullade nästan därifrån båda dagarna.

♥Att vi har skrattat mycket. Mycket flum och roliga kommentarer!

♥Musiken vi dansade till på klubben på fredagen. Den klubben vi var på hade ett dansgolv med bara trance och eurodance. Varför finns inte sådana klubbar i Göteborg? I inträdet ingick dessutom gratis öl och sött vin. Hela kvällen!

♥Maten på Fiat.Fiat är en italiensk restaurang av ett lite lyxigare snitt belägen vid Kongens nytorv. Servitrisen var jättesöt och pizzan jag åt gudomlig. Parmaskinka, ruccola, färsk tomat och vitlöksolja i en ljuvlig förening.

♥Att vi fyra bodde i samma rum och var såpass öppna om saker och ting som vi var. Man behövde inte skämmas för någonting. Underbart!

En annan häftig upplevelse var såklart rundturen inne i Christiana, där vi hittade väggmålningen jag fotograferat och lagt upp i det här inlägget. Men jag har aldrig skådat ett så skabbigt område innan. Ogräs, skräp, rost och förfallna byggnader!

2 Comments

  1. Snubben med barnsulkyn, en av Köbenhavns största Looser, säger väl allt om Christiania. Köbenhavn er allers et dejeligt sted, ikk?

    Avundsjuke Börje Lundin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *