Uncategorized

Kontrollfreak

Observera. Det här är ett grinigt inlägg. Orkar du inte läsa min arga text – sluta läs här!

Jag är irriterad. Idag skulle jag på After Work. Så blev det inte, fick jag veta när jag gick på stan och väntade på att Mikael skulle ringa och säga att han var i stan. Fast jag fick själv ringa och fråga honom var vi alla skulle ses och exakt när. Eftersom jag inte via Mikael hört något antog jag att den fortfarande skulle bli av. Då antog han att jag hade styrt upp det hela/visste hur det låg till.

De gånger jag släpper på kontrollen lite, lite och inte är besatt av att styra och ställa – då är det alltid något som går fel. Och sen undrar folk varför man är ett kontrollfreak?

Någon som fortfarande undrar?

Efter att ha förlikat mig med tanken på att jag inte får dricka öl och tjöta med roliga människor så frågar jag då käre sambon om vi kanske ska äta något ihop i stan? Nähä, då har han ätit en pizza! Inte för att jag missunnar honom en pizza, men det var ju inte direkt så att någon tänkte på att även jag kanske ville äta ikväll. När kvinnor tänker vi så tänker män jag.

Så här sitter jag framför min dator iklädd en snygg kjol och funderar starkt på om det inte är läge att gå till affären och köpa något flottigt att äta, tillsammans med en kall öl?

One comment

  1. Håller med dig helt! Har ett antal ggr hamnat hemma, helt uppklädd och klar och alla planer har blivit dumpade i sista sekunden lr glömts bort lr tagits för givet osv. Jag hatart och det är inget roligt alls!…
    Förstår dig helt Liselotte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *