Foto och Grafisk design

Kom till mamma!

Skärmavbild 2015-04-28 kl. 22.10.07

 

 

Jag älskar att fota macro, och har varit sugen på ett macroobjektiv med längre brännvidd än det jag har länge. Objektivet ovan får mer än gärna hamna i min samling! Jag köpte mitt zoomobjektiv hos NetOnNet förra året, de har bra priser och snabb leverans. Därav denna printscreen ovan, det var helt enkelt där jag var inne och kikade!

Förutom macro, så fungerar detta objektiv toppen vid porträttfotograferingar 😀

2 Comments

  1. Kan se om jag kan kidnappa Lars. Vet dock inte riktigt vad han har, men han använder de sa sällan att det hade nog tagit tid innan han märker att det är borta 😉 Tror det är nat beigt eller nat?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge