Andra graviditeten

Kom och gick

Helgen kom och gick känns det som.

På lördagen var Mikael iväg. Då passade Isac så klart på att låsa in sig i badrummet. Jag hann med att gråta en skvätt innan jag besinnade mig och löste problemet genom att halvt montera ner låset, för att slutligen öppna det med en tång.

Igår åkte vi en sväng till Ikea för att titta på en säng till Isac. Vi ratade barnsängarna och tittade på en vuxensäng istället. Vi hittade en som vi båda gillade. Den har lådor under sig, och kan i framtiden användas som kökssoffa om så önskas. Under tiden Isac har den kan den ju också bullas upp med goa kuddar för att bli en soffa. Den blir det nog att vi köper nästa månad eller så. Vi köpte med oss ett dubbelt påslakanset hem, samt nya knoppar till köksskåpen. Ska bli skönt med en liten förändring i köket.

Isacs framtida säng. Källa: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/60162886/

Här hemma har hela familjen gått och blivit förkylda. Jag har inte kunnat andas med näsan på hela natten. Vaknade i ren panik efter en dröm där jag inte kunde andas alls. Skulle tro att jag försökt andas med näsan. I drömmen var även vår bebis med, men det var något som inte riktigt stämde. Bebisen skrek aldrig, och visade aldrig hunger. Läskigt.

4 Comments

  1. Vi har ocksa ratat barnsängar här hemma, helt ärligt förstar jag inte riktigt poängen med en barnsäng. De haller ju inte sa länge känns det som, sen tycker jag om att ligga ner med barnen och mysa i sängen, och det gar ju inte direkt da heller. Nej, Alex och Isabella har varsinn 90 säng, passar oss alldeles utmärkt 🙂

  2. Och vi tänkte tvärtom 🙂 han kommer ju iaf kunna ha den bra länge med tanke på att den är 180 lång. Sen somnar J själv. Nångång lägger man sig eller sätter sig bredvid sängen o stryker honom i håret eller på ryggen och till och med jag som är tjock innan och sedan höggravid kan ligga bredvid utan problem o även min man som är lång. Jag ville att han skulle känna sig trygg o tror det är lättare för våran son iaf om sängen är mer anpassad efter honom o inte mig som förälder då den inte är köpt för min skull 🙂 Men tur att vi alla är olika. Vore trist annars. Kram Sofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge