Uncategorized

Kejsarens nya kläder?

Nja, inte riktigt. Men Lompans nya kläder. Beställde ju två par mammajeans hos La Redoute i veckan som ska komma någon gång nästa vecka. Hoppas innerligt att de passar, för jag saknar att ha på mig jeans! Är så urbota less på leggings och tunikor just nu. Ge mig jeans, en häftig tröja och en kofta, tack. Så kan leggingsen göra come back till våren sen eller något.

Ska på bröllop om en månad och klurar på klänningsvalet. Eftersom jag inte vet hur stor jag kommer att vara om magen, eller resten av kroppen heller för den delen, måste jag vänta med detta inköp. Men fundera kan man ju redan nu. Det kan inte vara vilken klänning som helst med tanke på att det är Dresscode:kavaj. Den ska alltså gå till knäna, inte vara för alldaglig, men inte heller för partyaktig. Om det är nu så noga? Men man vet ju aldrig, och man vill ju inte skämma ut sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *