Uncategorized

Kärlek – 090801

Jag sitter här och går igenom i runda slängar 400 foton som jag tog igår. Helena och Raimo blev man och hustru och jag fick äran att föreviga deras dag.

Jag fick alltså även äran att vara med dem i Rådhuset. Det var två nervösa själar med tillhörande föräldrar som mötte upp mig utanför Rådhuset igår. De var otroligt vackra! Kärleken lyste igenom. Kärleken strålade hela dagen och kvällen!


Finns det något vackrare än bröllop? Det enda som jag kan föreställa mig konkurrerar med den förstaplatsen är födseln av ens barn.

Igår natt innan vi somnade låg vi och pratade lite om hur vårt bröllop ska se ut. Jag är så lycklig! Även om inget datum eller så är spikat så vet jag att det kommer att bli Vår dag framöver.

Nu har jag lite att göra när jag ska redigera mina foton! Mer foton på det fina paret lär dyka upp!

5 Comments

  1. Jag vetetusan om jag kan pasta att födelsen är vacker dock, det är faktiskt ganska sa grisigt och kletigt 😛 Men det är en upplevelse som man aldrig glömmer, det vill jag lova 🙂 Och att gifta sig, ja jisses. Kommer ihag när äktenskapsförättaren sa att nu är ni man och hustru, jag trodde jag skulle svimma, det var sa STORT! 🙂

    /Annika

  2. haha orka! många gånger så är det roligare att läsa kommentarerna i folks bloggare än själva inläggen.

    Fina bilder för övrigt. På lördag är det min tur =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *