Andra graviditeten

Kanske en liten body

Har verkligen haft en toppendag, och jag ska rida på den vågen hela kvällen också hade jag tänkt. Jag kom hem till en tom lägenhet då Mikael tagit med Isac på äventyr. De har åkt igenom en biltvätt bland annat.

Jag har börjat fundera lite smått på att köpa något till bebisen. Kanske en liten body eller så. Vi har sparat alla Isacs kläder, och jag har även köpt en hel del på barnloppisar i förebyggande syfte. En del Po.P bland annat. Men det hade ändå varit kul med något eget till bebisen. Sen vet vi vi ju ännu inte könet. Jag är visserligen förtjust i könsneutrala barnkläder, men hade jag vetat att det låg en tjej i magen hade jag inte kunnat låta bli att köpa något gulligt och rosa. Jag tycker alla gånger att killar kan ha både rosa och lila, men vid rosetter och sånt går min gräns. Sån är jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge