Foto och Grafisk design Isac Oliver

Känns som om jag syndar!

Vad gör man när man lämnat båda barnen på förskolan, men utan att gå till jobbet efteråt? Känns helkonstigt! Jag har dammsugit, slängt i en maskin tvätt, och fotograferat! Underbart ljus ute, fick fotografera mig själv i brist på modell!


collage_januari collage_januari2 collage_lompan

 

Isac lämnade jag direkt innan frukosten idag, gick jättebra att säga hejdå. Oliver hängde jag kvar en stund med. Han åt ett och ett halvt ägg, en macka och han drack ett glas mjölk. Detta trots att han fick en flaska välling när han vaknade imorse.

Efter frukosten gick Oliver med en fröken och ett par barn lekte, och det gick så bra att jag kunde säga hejdå och gå hem. Han ville däremot inte gå in imorse, han ville hellre följa med Isac in på hans avdelning. Kan tänka mig att han kommer att vara ledsen när jag lämnar “på riktigt” första gången. Bytet av förskola har än så länge gått över förväntan. Känns alltid svårt att bryta upp barnen från något de är vana vid, men ibland undrar jag om det inte är värre för mig än för dem!

Nu ska jag ta mig en kopp nybryggt kaffe och slänga mig i soffan en stund. Återigen – känns som jag syndar!

One comment

  1. “Syndar” med all rätt! Du inledde inlägget om att du hade tvättat och dammsugit, så passa på att ligga på sofflocket medan du har möjlighet och bara njut av en lugn stund med gott kaffe! Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge