Uncategorized

Kameradilemmat del 2

Jag har kommit till en ny insikt. Jag tror att jag ska avvakta med kamerainköpet. Kanske vänta och se om de utvecklar 7D till att innehålla större sensor. Eller bara avvakta och se så att jag tar rätt beslut gällande mitt kamerainköp. Istället ska jag införskaffa ny optik. Det finns två objektiv som jag är redigt sugen på – båda två finns i Canons L-serie. Lite dyrare, väldigt bra. Har sett internetbutiker som har bra priser på dessa objektiv, vilket känns gott.

Blir glad och får inspiration när jag tänker på dessa inköp!

4 Comments

  1. is it far different between your camera and 7D in your usage? 😉

    you can still use L-series when you change your camera to 7D so take lenses hohooo

    now I want another fixed focus lenses….

  2. Well, yeah i think so. At least in some ways…. You can use it as a videocam, and there are other advantages that i cannot use in my camera. But the sensor is similar, to bad.

    I know your feeling 😉 The more you buy, the more you want, right?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge