Foto och Grafisk design Isac

Kalkonmiddag

Igår var vi som sagt hos Isacs mormor och morfar. Vi började med en runda inne på byns skoaffär, där Isac blev bortskämd av sin mormor och morfar med inte mindre än två par skor som han kommer ha stor nytta av nu under höst och vinter. Det känns viktigt att hans skor är stabila och varma nu när han är ute mycket och går.

Jag gick upp på vinden hos mamma och pappa och hämtade ner några av mina och min brors gamla leksaker så att Isac skulle ha något att roa sig med. Förvisso roade han sig rätt bra genom att bara gå runt och dra i krukväxterna, men ändå! Innan maten var vi ute och gick på gården en sväng också.

Till middag fick vi en av mina absoluta favoriter – kalkon. Till detta serverades kokt potatis, gräddsås, ärtor, brysselkål och gelésmyckade päronhalvor. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det!

Vid sex var Isac jättetrött och därför ganska gnällig, så vi bestämde oss för att åka hemåt. Innan vi gick fick Isac en peng av sin morfar som han skulle handla något kul för. Eller vänta lite nu, det blir ju hans mamma som förvaltar slantarna, hehe.

Fin lila färg!
Ny sorts mellis för Isac som gick väl hem.

Ståtlig kalkon.
Två skor. Fina skor till en fin kille. 

6 Comments

  1. Vilka fina Kavat-skor ni fick, host host 😉 Den mellisen går hem även hos M, även Frutti som Nestle gör. Också smoothie bara andra smaksättningar än Sempers.

  2. Nja, han är fortfarande lite bekväm av sig och tycker att mamma eller pappa ska hålla i förpackningen varför han inte blir särskilt kladdig 😉

  3. Åååååå, kalkon, vad GOTT!
    Undrar varför jag serverar kalkon så sällan egentligen? Det är ju så himla gott! men när jag serverar kalkon så gör jag det PRECIS så som du fick din, godare än så blir det knappast!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge