Oliver

Kalas för Oliver och Mors dag

Kalasväder

Vädret fortsätter att visa sig från sin bästa sida, och det tackar vi för. Men om man fick önska, så kunde det gärna få komma lite regn på natten. Gräsmattan är väldigt torr just nu.

Igår hade vi kalas för Oliver igen, och Oliver var så taggad. Natten till igår hade han det lite jobbigt med sitt öra, men det hade gått över på morgonen. Som tur var, Oliver ville så gärna ha sitt kalas. Men inatt fick han ont igen, så det blir nog en tur till läkaren imorgon. Hoppas han kryar på sig snart. Jag har själv varit risig i veckan, dels av pollenallergi, men också av ett hemskt munsår. Har aldrig haft det innan, och visste inte att man kunde lida så av munsår.

Hur som helst, Oliver kunde ha sitt kalas, och blev så glad för sina presenter. Kläder, spel, uteleksaker, leksaker och en sparkcykel fick han till sin stora glädje. Och sitt första riktiga verktyg. Vi bjöd på ugnsrostade rotfrukter och kallskuret, och till efterrätt blev det glass i stora glass.

 

 

Mors dag

Imorse blev jag uppvaktad med två trisslotter. Tyvärr blev jag inte miljonär idag heller. Satt en lång stund och pärlade med Oliver också. Redan efter en kort stund bara kände jag mig rastlös 😉 Men envis som jag är så gjorde jag klart min platta såklart! Tror ändå det är bra träning för mig att göra sådant dessutom.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge