Uncategorized

Kakbak, yes box!

Jag gick in på Theréses nya blogg och blev plötsligt väldigt sugen på att baka en massa inför Isacs kalas. Jag vill baka bullar och småkakor. Minst två sorter. Och tårta – tårta ska vi ha! Men den ska nog Mikael göra, eller så gör vi den ihop. Han hade några bra idéer gällande det där. Och den ska jag fota bakverken – givetvis ska jag fota! Märks det att jag har tråkigt just nu och vill göra kreativa saker, eller?!

Till Isacs dop bakade vi nästintill allt själva. Tårtorna också, med god hjälp av Isacs farmor. Marängtårta med citronfyllning och grädde på toppen. Sanslöst goda men rätt pyssliga eftersom vi gjorde bottnarna själva. Jag stod för småkakorna och Mikael för lussekatterna. Min man är grym på att baka.

Apropå att fota – jag vill gärna fotografera bebisar och små barn. Om det är någon som bor nära och vill ställa upp med en minimodell – let me know.

3 Comments

  1. Vad synd att vi bor så långt bort 🙂 Du hade gärna fått fota lilleman juh!! Jag har också börjat baka, men det är ju så fruktansvärt varmt bara *svettigt* Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge