Uncategorized

Kaffemoster nummer ett

Underbara torsdag! En arbetsdag kvar innan efterlängtad semester. Vi har städat, tvättat och kört en maskin disk. Jag och Isac har dessutom duschat. Jag har massvis med energi.

Jag har fått för mig att jag ska dra ner på koffeinintaget. Det kan vara sunt att hejda sig lite på den fronten känner jag. Som den sanna kaffeälskare jag är har jag tagit med mig koffeinfritt snabbkaffe till jobbet. Det är inte på långa vägar så gott som riktigt kaffe, men efter ett par koppar med olika doseringar tror jag mig ha hittat en okej variant. Det finns dock inget som slår en kopp nybryggt kaffe eller en riktigt välgjord cappuccino i Italien!

Decaff som de säger i Staterna. 

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *