Uncategorized

Kaffe och planer på mat

Att laga mat är underbart. Om man har den rätta inspirationen och kvalitativa råvaror. Helst ska man ha gott om tid på sig också, och ett glas vin att smutta på medan grytorna puttrar. En kopp kaffe går också bra. Men helst ett glas vin.

Ikväll blir det god mat hemma. Tiden har jag, eftersom jag är ledig imorgon. Kaffe dricker jag nu, och vin… Ja, det finns också att tillgå. Jag ska laga kyckling. De råvaror jag har förutom kyckling är spenat, grädde, och vitlök. Till det en fin tagliatelle. Vi anammar den italienska matlagningen helt enkelt. Har alltid älskat italiensk mat, och det känns extra naturligt nu. Sedan blir det en fin uppvärmning inför imorgon då vi ska till klubben och fira trettondedagen med en trollkarl för de små, samt god mat och gott sällskap.

4 Comments

  1. Nej, herregud. Den rosa färgen har inte jag tagit patent på så vitt jag vet 😉 Kul att vara en inspiration! Hoppas maten blev god. Själv njöt jag av en kasslersallad 🙂 Kram

  2. ahh…kan lätt välja italiensk mat varje dag…eller persisk =)
    nu har du verkligen skapat en riktig fin header!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *