Isac Oliver

Julen 2023 – tack för fina dagar!

Hejdå Julen 2023

Tack för den här gången, julen! Du kom med lugn, god mat, fina julklappar och kanske en början till en ny tradition. Vi överraskade nämligen barnen med att boka ett besök på Nolhaga Parkbad på julaftonens förmiddag. Det var något de hade önskat, och vi höll det hemligt och gav det som en julklapp på morgonen. Det var både mysigt och avkopplande att börja dagen på det viset, och helt lagom att bada och basta mellan tio och tolv, för att sedan åka hemåt och äta lunch samt byta till finkläder. All mat och övriga bestyr hade vi gjort klart redan innan. Strax före två packade vi in oss i bilen igen och åkte till makens syster med familj för glögg, julbord, och såklart -julklappar. 

På juldagen var det dags för det sedvanliga juldagsfirandet med min släkt. Den här gången tog vi stafettpinnen och höll i firandet hos oss. Jag lagade fläskstek, sockerstekta små potatisar, grönkål och brysselkål, och till efterrätt blev det Pandoro, pepparkakor och julgodis. En härlig blandning danskt och italienskt. Barnen fick fina julklappar även denna dag. 

Annandag jul hade vi inget planerat, och det var skönt. Vi pysslade hemma, åt julgodis, lekte med barnens minsta kusin och bara var. Härligt det med.

 

Älskar vår julgran, den är så vacker. Pricken över i:et är Philips Hue-slingan som maken köpte i år. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *