Uncategorized

Juldagen

Då var det annandagen, två intensiva men roliga dagar är förbi. Barnen leker i skrivande stund för fullt med sina nya leksaker. Bortskämda små krabater det där!

Både barnen och vi har fått otroligt fina julklappar! Barnen har fått fina kläder, som de kan ha både till vardags och fest. Oliver har fått duplo, Playdoh, bilar, nattlampa, pussel med mera. Isac har fått tåg och tågbanedelar, spel, en stor traktor, pussel, flexi-traxbana med bilar med mera.

Juldagen firade vi som vanligt hos barnens mormor och morfar, och med min pappas sida av släkten. Det var god mat, julgodis och ett berg av klappar. I år med! Oliver var så underbar igår, när han började öppna sina julklappar. När han fick rivit av lite papper, och såg vad de var i paketet utbrast han “Woooow”. Så gullig, och tacksam! Han var även så himla gullig på julafton, när tomten kom. Tomten frågade vad barnen hette, och Oliver som var lite blyg var även lite tillbakadragen. Men så sa han tyst; ” Jag heter Oliber”. Att jag inte smälte på fläcken!

Nu ska jag hjälpa barnen greja med sina nya grejer. God fortsättning!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge