Uncategorized

Jagad


Jag blev jagad inatt. Av en… krokodil! Modell mindre. Den hade vassa tänder och ville åt mig. Jag lyckades hålla igen krokodilens gap ett tag, men den slet sig loss och bet mig i handen! Sen lyckades jag springa in i ett annat rum och stänga dörren. Krokodilen stod utanför och kämpade för att öppna dörren. Vadå sjukt? Enligt drömtydarboken känner jag mig jagad och frustrerad. Jag känner också vrede. Att stänga en dörr ska betyda att avsluta en relation. Tycker inte om vad den här drömmen ska betyda!

Midsommar om mindre än två veckor. Vad ska jag göra? Jag vill grilla, dricka sprit och äta jordgubbar. Jag vill festa som en tok och ha grymt kul. Jag vill vara snygg och uppklädd. Men var? Kanske ska skita i hela midsommargrejen och ligga i sängen och sura?! Ja! Vad kul! Inte.

Jag ska köpa Rosenrot. Det ska verka väldigt uppiggande. Jag behöver något uppiggande. Jag är trött och tråkig. Egentligen är det inte så märkligt att jag är ur balans. Det har på kort tid hänt en hel massa i mitt liv, såväl bra som dåliga. Jag behöver även Omega 3 och aminosyror. Jag behöver hur mycket som helst! Men pengarna tryter.

Åt vegetariskt till middag idag. Hurray! Qvorn i tomatröra! Jättegott, kom på det själv. Alla som känner mig vet hur det står till på grönsaksfronten hos mig, så det är värt en eloge. Kanske kan bli folk av mig också så småningom?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *