Isac

Jag ser det snöar….

Snö! Jag lånade Mikaels varma mössa.

Idag kom snön till Lerum. Förmiddagen ägnades åt diverse hushållssysslor och bus med Isac. På eftermiddagen gick vi på en promenad, som slutade på en stor lekplats i närheten. Det var inte så lite jobbigt att ploga vagnen i snön! Men bra träning.

Isac förstod nog inte riktigt tjusningen med snö, han verkade mest tycka att det var jobbigt att gå i den. Vi har ingen pulka heller, det hade varit kul att åka med honom ner för en backe och se hur han reagerar. Dessvärre äger varken jag eller Mikael några termobyxor, det måste vi införskaffa här framöver. Kanske inte det här året men definitivt nästa. Vad som också ska införskaffas är ordentliga regnkläder och ett par Hunterstövlar till mig. Varför just Hunter undrar någon kanske? Jo, för att de är ruskigt snygga enligt mig och kan lätt användas till jobbet också, och inte bara vid utelekar med Isac.

One comment

  1. Åååååå, vad HÄRLIGT!
    Man skall ha små barn när snön kommer, för då FÅR man vara precis så barnslig som man EGENTLIGEN är!
    jag menar, jag kommer (nog) ALDRIG att växa ifrån att bygga snögubbar tex, det är ju så himla kul/mysigt!
    PS: kul med foton på annat än stövlar, höhö…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge