Andra graviditeten

Jag. Orkar. Inte

Nu har det blivit väldigt synd om mig. Ja, men jag menar det!

Jag mår verkligen risigt. Ett illamående som inte är av denna värld. Hela dagarna också. Det kommer och går visserligen, men med betoning på kommer. Inte nog med det – jag går och lägger mig med Isac. Och jag kan inte ens tänka på mat utan att vilja spy. Inte kul att planera middagarna hemma just nu.

One comment

  1. vet precis hur det är. och med andra barnet är det inte lika lätt att orka med, eftersom man har fullt upp med den man redan har också. kommer ihåg hur jag låg inne och kräktes och hade en 1 åring som bankade på dörren och ville in. nej fy, jättejobbig tid. det är väl bra att du somnar med isac, passa på att vila så ofta och mkt du kan. dom tillfällena är ju få när man jobbar och har en liten redan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *