Oliver

Jag och min kropp

Idag tar Mikael ut en semesterdag. Anledningen till det är att jag på morgonen hade ett besök inbokat hos en sjukgymnast på Östra sjukhuset. Jag blev kallad dit eftersom jag fick en sfinkterruptur när jag födde Oliver. Jag fick svara på frågor och genomgå olika undersökningar. Jag fick såklart också en hel massa information, och ett individuellt träningsprogram med mig hem. Bäckenbottenövningar pratar vi om då. Vi pratade också om en framtida eventuell förlossning.

Det känns väldigt skönt att ha fått gjort detta besök. Jag har fått klartecken för viss sorts träning, exempelvis lättare styrketräning. Tyngre träning får jag börja med när Oliver är fyra månader. Detta för att inte belasta min bäckenbotten för mycket. Hopp och skutt får också vänta tills dess. Som jag skrivit innan så var en bristning av graden fyra verkligen min mardröm, men allt har gått över förväntan. Jag lider inte av min bristning, men måste träna upp musklerna ännu mer.

Medan jag var inne hos sjukgymnasten tog Mikael och barnen en promenad. Jag mötte upp min familj vid Kaggeledstorget efter besöket, så även jag fick mig en skön promenad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge