Isac

Jag och Isac

Igår hade hela familjen planerat att åka och hälsa på hos barnens mormor och morfar. Men eftersom Oliver blev sjuk i fredags, och var både febrig, snorig och grinig i lördags, så beslutade vi att jag och Isac skulle åka iväg själva.

Tidigt igår morse åkte vi alltså iväg, Isac frågade redan efter halva bilfärden om vi inte var framme snart. Otålig kille. När vi kom fram hann vi titta på ett tåg som drog förbi på tågspåret i närheten av Lompans Mode, samt att vi fikade, valde ut skor till Oliver samt åt lördagsgodis. Jag fick dessutom klä om skyltdockorna med klädkombinationer som jag valde. Otroligt roligt! Jag fotograferade även höstkläder.

När butiken stängde åkte vi  hem till mormor och morfar, där Isac lekte ute en lång stund, åkte gräsklippare med morfar och tittade på när morfar grillade. Jag tog mig även en liten tupplur, gott.

Imorse när vi vaknade fick vi brakfrukost, och Isac hann även idag leka ute. Kan säga att han var ganska sur på mig när vi skulle åka hem, det ville han inte minsann.

Tack för en mysig helg, och tack för god mat och skor till Ollie! Bjuder på bildbomb.

Olivers höstskor.

Motljus.

Ännu mer motljus.

Naturen är härlig.

Vi plockade äpplen som jag fick med mig hem. Ska göra äpplekräm ikväll.

Morfars egenodlade pepparfrukter.

Blomma.

Vi skördade även morfars potatis, som vi fick med oss hem.
Igår ställde jag upp som modell för Lompans Mode. Det var jag som kläckte idén att vi skulle fota kläderna på en levande person, så jag fick även agera modell. Gå in och gilla Lompans Mode på Facebook, vetja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge