Isac

Jag och Isac

Åh, jag fick en så angenäm överraskning när jag loggade in på FB via mobilen inatt. Ida hade skickat mig några gamla bilder som hon hittat. Här är Isac ungefär ett år och fyra månader. Vill minnas att bilderna är tagna i december 2011. Tänk, här hade Isac inte börjat förskolan ännu, och jag var fortfarande föräldraledig för andra gången. Jag var ju inne och jobbade under sommaren medan Mikael var hemma. Sedan dess har vi hunnit med en bilsemester till Italien, en graviditet och haft vår Oliver hos oss i snart 7 månader. Vi har även hunnit med en hel massa trista saker, men det fokuserar vi inte på nu, inte!

Glad kille!

Mysigaste kramen. Värmer i hjärtat mitt!

På tal om Isac – han blev upphämtad av sin farfar för en stund sen, de är i skrivande stund på Vattenpalatset och badar. Isac var så peppad, han hade knappt tid att ge mig en kram innan de gick.

Jag gillar för övrigt den här veckan. Den känns nästan magisk, eftersom det snart är jul. Mycket trevligt står på schemat.

2 Comments

  1. myys, man får verkligen stanna upp ibland och faktiskt tänka på vad man har gjort och hunnit med. Det går så rasande fort. Kom och tänka på vår kreation sommar när jag läste ditt inlägg = )
    Önskar er en fin dag
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge