Uncategorized

Jag och fem killar

Ute igår. Hade inte alls tänkt att gå ut, men fick ett infall och åkte hem till Patriks nya lägenhet i Annedal. Mycket fräscht läge, mycket trevlig lägenhet. Det var jag och fem killar. Precis som jag vill ha det !

Först hade jag bara tänkt gå dit och vara lite social, och sen åka hem, men nej. Som vanligt så ramlar man ut på stan. Lugn kväll, Avenyn 1 och Rose&Crown ärades med ett besök. Blev lite lagom rund under fötterna. Jag fick en otroligt gullig komplimang också! Fick höra att jag var jättesöt, lika söt som en docka. Låter kanske lite corny i era öron, men fan vad glad jag blev! Han var så gullig!

Fick en klocka av min pappa idag. Extremt snygg och extremt praktisk. Den tål vatten, och man kan dyka med den hela 200 meter ner i havet. Om man någon gång skulle ta dykcert så kan man knäppa fast klockan på dykardräkten. Coolt. Kommer ta ett tag innan jag vänjer mig vid att bada och duscha med klockan på dock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *