Uncategorized

Jag måste berätta om min fetisch

Jag måste berätta om en fetisch jag har. Den är nog rätt udda.

Jag älskar julklappspapper. Jag har hur många rullar som helst. Varje år köper jag minst fyra nya rullar, fastän jag redan har massor. Jag älskar att slå in mina julklappar med olika papper, och jag verkligen myser när det ligger klappar under granen inslagna i olika sorters papper.

Det lustiga i det hela är att jag är kass på att slå in paket! Det blir aldrig sådär slätt och fint som jag vill. Det har hänt mer än en gång att jag gjort om, och skriker händer det också att jag gör i ren frustration. Men eftersom jag är envis, så tänker jag att skam den som ger sig. Jag ger inte upp 😉

 

Min ädla samling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge