Uncategorized

Jag hatar kartonger, prylar och sopsäckar!

Japp, som rubriken berättar! Jag har känt mig nästan gråtfärdig flera gånger i helgen… Så trött på allt skräp och på att det känns som om att man aldrig blir klar! Men på onsdag har vi bokat in flyttstäd, och sen kan vi lämna detta bakom oss ?

Jag som dammallergiker har haft det väldigt jobbigt i helgen också, glömde bort att ta allergitablett igår, så efter en stund var jag snuvig ögonen både rann och kliade, och det var jobbigt med andningen. Imorse tog jag en tablett och har mått väsentligt mycket bättre, bara trött. Men hellre trött än allt det andra!

Igår passade jag bushunden Nellie ett par timmar också, hon är både busig, nyfiken och kelig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge