Uncategorized

Jag gillar fredagar

Jag gillar som så många andra fredagar. Det ska bli skönt att inte behöva gå upp tidigt och stressa iväg till jobbet imorgon. Kan hända att det blir en tidig morgon ändå, men då kan man åtminstone äta frukost i lugn och ro, dricka ett par koppar kaffe och skrota runt i pyjamasen. Imorgon får jag och Isac besök av Isacs mormor och morfar medan pappa Mikael jobbar lite extra. Det ska bli roligt.

Imorgon ska jag också försöka komma iväg på en härlig promenad. Det har jag saknat sedan jag började jobba. När jag var mammaledig var jag ute och gick i stort sett varje dag.

One comment

  1. Ja gud, när man är mammaledig har man ju ALL tid i världen för att vara ute och gå promenader. Måste dock säga att ju äldre Moa blev, så ville hon sitta allt mindre i vagnen och dom där powerwalksen som man kunde vara ute på i början försvann väl så fort hon kunde gå själv. Och nu den senaste tiden har jag inte orkat gå spec långt eller snabbt, men jag ser fram emot promenader med barnvagnen igen snart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge