Uncategorized

Jag deppar ihop!

Deppar ihop – vilken skräpig vecka

Jag deppar ihop! Idag hade jag planer, roliga planer. Idag skulle jag iväg på vinkväll med ett gäng grymma tjejer, och som jag sett fram emot kvällen. Prova olika viner, snacka om bloggande och mycket annat (vår gemensamma nämnare är att vi bloggar allihopa), äta gott och ha det mysigt. 

Vad händer? Oliver blir magsjuk! Isac har också nåt skräp i kroppen, och har mått illa hela natten. Nu har han fått en hemsk hosta också. Själv har jag sovit som en kratta förstås, blivit nerspydd, tagit hand om Oliver, och varit uppe några ronder under natten. Barnen ville ju såklart ligga bredvid mig, pappa dög inte alls. Ser ut som ett skatbo i håret gör jag också, fick bli en supersnabb dusch sent igår kväll, med bara schampo. Det är liksom inte läge att ta en lång dusch i alla lägen, och inte något man vill efter att ha blivit väckt.  

 

Hoppas på bra immunförsvar

Det lustiga i det här är att båda barnen fick ont i magen nästan samtidigt igår, men de går ju inte längre på samma förskola, eftersom Isac går i skolan nu. Barnen har dessutom varit hemma större delen av veckan efter Olivers sjuka i måndags. Men Mikael tror att det kan vara en bakterie, och dessa kan tydligen ha en inkubationstid på upp till en vecka. Stor risk att en annan trillar dit också med andra ord…. Hurra 🙁 Kan ju bara hålla tummarna för att mitt immunförsvar är på topp och tar hand om bakterien / viruset.

Nej, detta var ingen höjdarvecka. Kräkkalas gånger två, min blogg utsattes för en hacker, och jag har haft ont i både rygg och nacke. Hoppas på bättre dagar nästa vecka. Nästa helg ska jag träffa Tess och Lex och fota, och vi har även tänkt gå på bio för första gången med båda barnen. 

 

Längtar efter sommaren…

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *