Uncategorized

Jag blev kommenderad att ta det lugnt!

Min kropp brukar vara bra på att meddela mig när det är dags att ta det lugnt. Jag är rätt dåligt på att inte vara aktiv, en rastlös typ helt enkelt. Men i helgen har jag varit trött, gått och lagt mig tidigt och inte orkat göra så mycket. Framförallt i lördags. Kroppen gav mig order om att varva ner.

Igår bakade vi lussekatter hela familjen, det gick över förväntan, och blev väldigt lugnt och mysigt. Barnen bakade med stort tålamod. Efter baket åkte vi in till Alingsås och köpte klart julklapparna. Vi kom efter den värsta rushen fick jag veta inne i en av butikerna. Mysigaste butiken med charmigaste ägaren, Tant Augustas. Dit ska jag tillbaka igen snart, fanns så mycket ljuvligt! På kvällen kom barnens farmor och farfar förbi på en fika. 

Idag slutade både jag och maken tidigare för att hinna hem till Isacs skolavslutning i kyrkan. Alla möttes upp utanför skolan för att gemensamt gå fackeltåg upp till kyrkan. Stämningsfullt. Nu blir det ingen mer skola förrän i januari. Hur fort gick inte höstterminen?

 

 

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge