Uncategorized

Jag är nervös

På torsdag är det Stora Holm som gäller. För den som inte vet vad man gör där; jag ska genomföra min halkkörning. Jag är nervös! Läste precis genom de olika momenten, och det låter så grymt seriöst. Det är väl klart att det är på riktigt, men jag vill inte kugga! Tror väl visserligen att de skriver hårt för att man ska inse allvaret i det hela, men ändå.

Nej, jag ska se till att ha riktigt kul på torsdag! Det är en utbildning, inget prov.

3 Comments

  1. Det var som min körlärare sa: Han visste bara en som misslyckats med halkan, och den personen körde rakt in i deras byggnader. Som du säger, det är utbildning o inte prov! Hur enkelt och kul som helst faktiskt! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *