Uncategorized

Jag älskar min bil!

Okej, vår bil då… 😉 Jag är så glad över att vi köpte en bil med automatväxling, för jag älskar det! Jag älskar att inte behöva hålla på med koppling och byta växel under tiden jag kör. Ja, kalla mig gärna lat, men jag älskar det ändå 🙂

Ikväll kommer älskade maken hem, vår make och pappis! Han har varit iväg på utbildning i ett par dagar så jag har roddat med lämning, hämtning, middag och annat. Men bilen har varit till mitt förfogande under dessa dagar, vilket varit till stor hjälp! Igår åkte vi och gjorde ett ärende direkt efter fritids och förskola, och det tyckte barnen var roligt. Det har varit mysiga dagar och barnen har varit väldigt följsamma och medgörliga, i alla fall nästan hela tiden 🙂 Men nu ska det bli skönt att bli komplett familj snart.

 

2 Comments

  1. oh vilken tur att du har haft bilen 🙂 Skönt att din make kommer hem med ett par extra händer som kan hjälpa till med hämtningar och lämningar igen 🙂 Röstar på fler selfies i bloggen! Du är jättefin på bilden <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *