Trädgård

Jag älskar maj

Bästa månaden

Då går vi in i årets enligt mig bästa månad. Jag älskar maj! Har skrivit det förr, skriver det igen – vi har hela sommaren framför oss, naturen exploderar i grönska, kvällarna är ljusa, och det är ofta en hel del varma och härliga dagar i  maj. Det tråkiga är bara att dagarna rusar iväg nu. Det är röda dagar, aktiviteter, Olivers födelsedag och mycket annat. Jag får försöka bli bättre på att stanna upp och bara njuta tänker jag.

Idag har jag och barnen varit iväg och besökt en klasskompis till Isac och hennes pappa. Vi är båda klassföräldrar, så idag hade vi som mål att styra upp en sommarfest för klassen. Det gick kanon, vi spikade allt på en halvtimme. Barnen lekte för fullt under tiden, perfekt. Utöver det har jag och Oliver promenerat, jag har planterat två påsar lökar i min nyskapade rabatt, och vi har också varit och tvättat bilen. 

 

 

Äppleträdet har börjat blomma nu också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *