Oliver

It´s a fine day

Vilken härlig dag! Isac gav mig sovmorgon till åtta, solen skiner och jag har varit på BVC med Oliver. Han har gått upp 300 gram sen förra veckan, och väger nu 3710 gram. Han har även vuxit på längden, och är  nu 51 cm lång. Sköterskan tyckte även att jag såg oförskämt pigg och fräsch ut, det tar jag som en komplimang. Faktum är att jag känner mig rätt så fräsch!

En sak förbryllar mig dock. Jag var och hämtade ut ett paket med ett par plagg från H&M efter BVC. Hur kommer det sig att H&M’s kläder skiljer sig så i storlek? Jag menar alltså från plagg till plagg. Jag har byxor i en viss storlek som är jättestora på mig, men de byxor jag fick hem idag i samma storlek är på gränsen till för små i midjan. Sjukt irriterande! Nåja. Byxorna var fina så de stannar. De sitter snart bättre över midjan!

2 Comments

  1. Lika som stor Leo var när han föddes då hihi 😉
    Ja jag har också varit med om det där, beror verkligen på vad det är för material har jag märkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge