Foto och Grafisk design

Två dagar i Stockholm

Snabbvisit i Stockholm

Tidigt i onsdags gick tåget mot Stockholm. Tio i sex rullade ett X2000 med direktdestination Stockholm! Där skulle jag tillbringa två dagar med massor av kollegor. Dag ett var vi runt 600 kollegor som spenderade en dag och en kväll ihop. Det var kollegor från olika avdelningar inom min organisation. Dag två var vi runt 100 ledare som samlades för olika Workshops och föreläsningar inom ledarskap. 

Det blev två dagar där jag samlade på mig otroligt mycket inspiration. Onsdagskvällen bjöd på stor gala med prisutdelning, trerätters och disco! Givetvis var det bordsplacering under kvällen, och jag hamnade vid ett bord med så otroligt intressanta kollegor! Det blev prat om både jobb och annat. 

Jag hade lite flyt också. Hon jag skulle delat rum med kom aldrig, så jag fick ett eget rum. Skönt! Sov som en kratta ändå dock, första natten borta brukar jag göra det. Inte samma ljud som hemma. Hörde knappt några ljud alls, väldigt tyst våningsplan. Hotellfrukosten var grym, det är nog det bästa med att bo på hotell alltså, frukosten!

 

Vad händer hemma på två dagar?

På två dagar kan det hända mycket tydligen! Under mina två dagar i Stockholm slog mina tulpaner äntligen ut! Knoppar blev till löv, och gräset växte ännu mer. Jag blev helt paff när jag kom hem i torsdags kväll. På bara två dagar! Men det är ju så, lite regn och värme gör susen för det gröna! 

Jag hade köpt med mig några små presenter till barnen som jag hittade på Centralstationen. Hade önskat lite tid till shopping, men det fanns verkligen inte på kartan! Men lite smått och gott fick jag med mig i alla fall. 

 

Hej där. Dig trodde jag för ett tag att jag inte skulle få se! Men tji fick jag, och jag vann över rådjuren!

Dig förväntade jag mig inte heller…

Närbild. Älskar att “måla” med kameran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge