Foto och Grafisk design

Isacs fotomin och min intensiva dag

IMG_7930_isac

Isacs standardmin just nu. Ser ärligt talat ut som jag när jag hade min ansiktsförlamning, bortsett från att Isacs mun hänger med 😉

Kikar in såhär på kvällskvisten med en fin bild på min Isac. Jag har haft en intensiv dag på jobbet idag, med internutbildning – sista delen, tråkigt att det är över, och möte. Jag har som jag säkert nämnt innan till en liten del en coachande roll på jobbet, och i den rollen ingår att träffa andra med samma roll inom företaget. Väldigt roligt och lärorikt, plus att man knyter värdefulla kontakter.

Imorgon är det röd dag men jag har satt upp mig för att jobba. Det kommer att ge extra klirr i kassan – inte fel! Sen är det fredag, och efter det återigen dags för helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge