Isac

Isacs första samtal till mamma

Idag  när jag satt på jobbet märkte jag att det vibrerade från väskan. När jag tog upp telefonen såg jag att det var Mikael från vårt hemnummer. Trodde jag. När jag svarade hörde jag Isacs ljusa gulliga stämma, följt av en lustig liten trudelutt. Det var Isac som tryckte på någon av knapparna på vår bärbara telefon. Jag lade på, och provade att ringa tillbaka för att se om Mikael skulle svara. Men det var Isac som svarade. Mer pladder, och samma trudelutt igen. Jag ringde då till Mikaels mobil och berättade att hans son ringde från vår hemtelefon. Den lille filuren! Vi har normalt sett tangentlås på den men antingen så klurade Isac ut det eller så hade någon glömt att aktivera det.

Apropå Isac. Stackaren verkar ha blivit lite dålig. När jag kom hem från jobbet rann näsan på honom, och han har tydligen knappt velat äta på hela dagen. När vi låg och busade i sängen alla tre förut somnade han mitt i allt. Får se om han vaknar snart eller om han somnade för natten.

2 Comments

  1. hehe visst är det roligt när dem lyckas ringa till en 🙂
    Nathalie klarade att svara i Kristians mobil en gång då jag ringde honom

    Hoppas han blir piggare snart och inte på något jobbigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge