Isac Uncategorized

Isac – spruta och skryt

image

 

Idag var jag, Isac och Oliver på BVC i Lerum. Det var dags för Isacs sista BVC-besök, till hösten tar skolan över. Galet, skolan! Min lille plutt ska börja förskoleklass, min förstfödde! Han fick även en vaccinationsspruta. Han har varit lite orolig över den här hemma, men när det väl var dags så var han stencool. Han är 0,8 centimeter från 110, så till sommaren ska han nog kunna åka fler attraktioner på Liseberg, och det gjorde honom glad att få veta 🙂 Han följer sina kurvor finfint, och sköterskan sa att han pratar väldigt bra. Skryt-mamman 😉

Vi pratade även lite om att Isac snarkar mycket, och jag misstänker att han liksom sin bror har en körtel bakom näsan. Skillnaden mellan de två är att Isac inte har några problem med maten eller snorighet. BVC skulle ordna så att vi får en remiss till ÖNH, så får vi se vad de säger. Här är inlägget jag gjorde om Olivers operation när det begav sig. Det är snart ett år sen nu.

Efter besöket på BVC fick Isac välja ett nytt pussel i leksaksaffären, och därefter åt vi lunch på ett café inne på Solkatten. Mysig ledig fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge