Isac Oliver

Isac och Oliver

Nu är det verkligen höst!
Vi håller som bekant på att skola in Ollie och det går bra! Mikael har lämnat honom själv utan problem. Dock har han somnat runt elva, men det där kommer rätta till sig efter hand. Idag hade Isac tydligt visat att han blev svartsjuk när Oliver tydde sig till, och satt i knät, på en av de andra barnen. Han hade blivit både arg och ledsen över det. Lilla älsklingen! Imorgon tar jag över inskolningen tillfälligt. Jag är nämligen ledig, och maken ska lämna in vår bil för service.
Innan så har jag känt mig en smula stressad över förskolestarten, och då främst det faktum att det tar en bra stund att gå dit, och att vi bara har en bil. Men nu har jag bestämt mig för att se det som motion, och med tanke på att jag känner att jag har svårt att få in den biten i mitt liv just nu, så är det faktiskt hur bra som helst. Och bara att ändra inställningen kring det gjorde att en sten lättade. Sen kommer det med stor sannolikhet kännas motigt vissa dagar, men så får det naturligtvis vara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *