Uncategorized

Isac och Liselotte på äventyr

Idag har jag och Isac varit ute på äventyr. Jag hade ett möte inbokat i kalendern inne i stan, på mitt jobb närmare bestämt. Chefen ville träffa mig för att tala lönehöjning, och det kände jag att jag inte ville tacka nej till!

Eftersom Mikael hade bilen till praktiken tog vi tåget. Jag hade visserligen kunnat fixa en bil men jag kände att det kunde vara en bra erfarenhet att ta tåget in till stan. Det gick bra. Fick hjälp med att både bära på och av vagnen, och jag behövde inte ens be någon! En trevlig upplevelse. Jag hade egentligen tänkt gå till jobbet från centralen men regnet fullkomligt vräkte ner. Det fick bli spårvagn. Här var folk inte lika hjälpsamma. Jag blir så trött. Det var en sådan typ av vagn som har en låg del i mitten, där det finns plats för åtminstone tre barnvagnar. Två stod redan därinne. Men den ena mamman ville inte flytta på sin barnvagn trots att det fanns utrymme till det! Jag fick i alla fall knött in barnvagnen, tacksam över att jag endast skulle åka en hållplats. Jäkla människa rent ut sagt! Hur svårt är det att vara snäll och hjälpsam? Jag brukar alltid försöka vara detta själv men alla är ju inte likadana.
Hur som helst kom jag fram till jobbet och möttes av mina snälla kollegor. Fick också reda på att jag får löneförhöjning, inte helt fel! Efter mötet mötte jag upp en gammal klasskompis från Sälj&Marknadshögskolan som fick en liten kille fem veckor efter mig. Vi fikade och utbytte erfarenheter. Efter ett tag slutade det regna till min stora glädje, så jag fick mig en promenad på stan innan jag åkte hemåt. Nu blir det hemmamys för hela slanten resten av kvällen!

3 Comments

  1. jadu, på internationella toalettdagen ska man nog tänka på alla toaletter som har det sämre ställt…

    Egentligen har det ingen betydelse när bebisen kommer, men det hade varit trevligt om den dök upp innan den 14:e då det är fars dag. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge