Uncategorized

Inte min vecka, nej.

* Big Bang-09 är inställt. Ingen Armin van Buuren för mig. Jaha, vad göra? Resan blir av åtminstone, och det kan absolut bli väldigt lyckat ändå. Men! Jag hade verkligen sett fram emot detta evenemang, och det var ju själva anledningen till resan.

* Det ligger ett stort varsel på företaget jag jobbar. Jag ligger i riskzonen då jag inte jobbat lika länge som många andra, som jobbat där sen 60-talet i princip. Nu är det på väg att klargöras vilka som får gå. Behöver jag nämna att stämningen är aningens tryckt? Milt uttryckt.

* Jag är tydligen fjortisförlovad.

* Jag är sjuk och superallergisk.

* Jag genomgår en mindre existentiell kris. Vem är jag? Vad vill jag?

Nej, det är inte min vecka riktigt, nej. Men nu kan det bara gå uppåt, eller hur?

4 Comments

  1. Vad är man när man är fjortisförlovad? Låter som något jag är i riskzonen för också i så fall. Och som om någon avundsjuk sagt det…

    Nu är det helg och saker och ting ordnar upp sig ska du se 🙂

  2. Jag är oxå lite nyfiken på vad fjortisförlovad betyder? Är det roligare än vanlig svensson-förlovning eller, borde finns hur många kategorier som helst =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *