Uncategorized

Inte likt mig

Idag har jag lagat mat. Det är väldigt likt mig att göra det. Vad som däremot inte är likt mig är att laga vegetarisk mat. Det är precis vad jag har gjort. Tro det eller ej, men mina smaklökar verkar ha fått sig en kick i baken, för helt plötsligt tycker jag om grönsaker! Idag lagade jag ihop något på måfå. Oliver, squash, vitlök och creme fraiche i en enda salig röra. Gott.


Efter jobbet tog jag en sväng förbi Nordstan för att handla lite. En bra sak med att vara smal är att man kan handla kläder på barnavdelningen, och det är ju mycket billigare. Idag slog jag till på tre linnen. Baskläder behövs alltid i garderoben.

One comment

  1. Jo självklart kan jag det. Men det är ju lättare att få ett jobb hos S eftersom jag redan kan allt där. Då har jag ju halva foten inne. Har kollat på många andra butiker men många som inte söker nån nu eftersom det är lågsäsong. Men ska börja höra mig för där å.
    *puh*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *