Andra graviditeten

Illa, jag mår illa…

Idag är jag hemma från jobbet. Illamåendet är olidligt. Idag har jag dock för första gången precis provat Postafen. Jag hoppas att dessa tabletter ska vara något att ha, så att jag kan fungera som människa. Det är knappt att jag gör det just nu kan jag meddela. Jag vill inte äta, absolut inte laga mat. Bara jag tänker på mat blir jag spyfärdig, och sjukt nog vill min galna hjärna bara tänka på mat hela tiden. Det är hyfsat jobbigt.

Inte nog med detta, jag somnar för natten med Isac. Ingen rolig fru med andra ord. Ingen rolig vän eller släkting heller, jag vill ingenting.

Jag skulle helst av allt vilja snabbspola tiden tre veckor och vara förbi denna första förfärliga tid. Gå i dvala, kanske?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *