Uncategorized

Idag har vi haft besök – fika, lek och snack!

Besök hos oss

Idag har vi haft finbesök hos oss. Närmare bestämt Emma, Lucas och Isadora. Oliver hade peppat inför detta i flera dagar, och pratat om att Lucas skulle komma idag. Trots att det var ett tag sen han träffade Lucas, hade han full koll och mindes vem det är. 

Det blev kaffe, frukt och kex! Och mörk choklad till oss mammor, men den var de tre större barnen väldigt sugna på att smaka på 😉 Det blev massa lek, både inne och ute. Tur vi har dubbla uppsättningar hjälmar, Bobby cars och cyklar, en vanlig med stödhjul och en springcykel! Vi har även en trampetraktor. Det finns att leka med, alltså. Barnen uppskattade verkligen att få besök. 

 

Underbart foto. Dino skulle såklart vara med och fika!

Min solstråle.

Tulpan.

 

Oliver gillar bebisar

Oliver var så himla fin med Isadora, gav henne sina leksaker och gosedjur när hon var lite ledsen, gick med henne hand i hand, och klappade på henne. Tror han hade blivit en fin storebror, han gillar verkligen bebisar. 

Något annat som Oliver verkligen gillar just nu, är att säga bajskorv. Snacka om att han är i kiss-och-bajsåldern! Det tyckte även Lucas var roligt, föga förvånande. De är lika gamla sånär som på ett par månader. Oliver har hittat ett klipp på Youtube, som handlar om en tecknad bajskorv, det är en sång. Han skrattar så han kiknar varje gång han ser det klippet. 

 

Älskar våren. Om det bara kunde bli varmare igen!

Fina Lucas. 

Isadora och Emma – härliga tjejer!

 

Bloggar

Jag och Emma pratade en del om bloggande, det brukar bli så av naturliga skäl. Vi träffades faktiskt första gången på ett bloggevent. Vi pratade om bloggbusiness, mediekit och om att se sitt eget värde. Just det sistnämnda är något vi behöver prata mer om, och påminna oss om ofta. 

One comment

  1. Mysigt!! Viktiga diskussions ämnen med. Ibland men bara ibland önskar man att man bodde närmre 😉
    Svar: Kram på dig med raring!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *